Home Noutăţi
Ziua Mondială a Statisticii PDF Imprimare Email
Joi, 20 Octombrie 2016

Stimați colegi!

Astăzi, 20 octombrie, este  celebrată Ziua Mondială a Statisticii.

Cu  prilejul Zilei Statisticianului în Republica Moldova ,   felicit angajații  Biroului Național de Statistică, exprimând-mi  respectul și aprecierea  pentru activitatea exercitată de către angajații BNS în suportul dezvoltării  economice și sociale a țării noastre.

În numele conducerii  Federației SINDASP,  Vă doresc  multă sănătate, succes și  prosperare!

Cu aleasă considerație,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Ziua Mondială a Muncii Decente PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Octombrie 2016

Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM), cu participarea Centrelor sindicale național-ramurale, inclusiv Federația SINDASP, au marcat vineri, 7 octombrie,  Ziua Mondială a Muncii Decente prin organizarea mai multor campanii de informare în țară.

 
Întrevederea sindicaliștilor cu premierul Pavel Filip PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Octombrie 2016

Conducerea Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) și membrii Comitetului Confederal al CNSM au avut joi, 6 octombrie, o  întrevedere cu premierul Pavel Filip, unde au pus în discuție subiectele de importanță majoră pentru sindicaliști.

 
Cupe și diplome pentru echipa Federației SINDASP la cea de-a IV-a ediție a Spartachiadei CNSM PDF Imprimare Email
Luni, 26 Septembrie 2016

În perioada 23-25 septembrie curent, la stațiunea „Camping” din  Vadul-lui-Vodă, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Spartachiadei Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM).

În cadrul  deschiderii  Spartachiadei Oleg BUDZA, președintele CNSM, a menționat: ”Desfășurarea competițiilor sportive e o frumoasă tradiție, ce unește generații de sindicaliști şi promovează spiritul de echipă, sportul fiind unul dintre elementele care ne consolidează și ne face mai bine organizați  în cadrul colectivelor de muncă”.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 34