Home Noutăţi
Consiliul Federației SINDASP a examinat în ședință rezultatele activității pe 2016 și prioritățile pentru anul curent PDF Imprimare Email
Luni, 27 Martie 2017

Vineri, 24 martie 2017, Consiliul Federației SINDASP  a examinat în ședință rezultatele activității Comitetului Executiv în anul 2016,  precum și  prioritățile în activitatea preconizată pentru 2017.

În  raportul prezentat în cadrul ședinței,  președintele Federației SINDASP  Vlad CANȚÎR a menționat: „Activitatea Comitetului Executiv a fost orientată primordial spre realizarea prevederilor  statutare și obiectivelor Programului de activitate: reformarea și modernizarea sistemului de instruire și educație sindicală; consolidarea  organizațiilor  sindicale primare.

GALERIE FOTO...

 
Federația SINDASP solicită revizuirea proiectului de modificare și completare a Hotărârii Guvernului 331/2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Martie 2017

 
Ziua Feminității, sărbătorită de Federația SINDASP PDF Imprimare Email
Luni, 13 Martie 2017

Vineri, 10 martie curent în sala de festivități a Casei Sindicatelor, a avut loc ședința activului de femei al Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, prilejuită de Ziua Internațională a Femeii - 8 Martie, la care au participat peste 200 de reprezentante ale activului sindical din toate raioanele țării.

GALERIE FOTO...

 
Acțiune de solidaritate PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Martie 2017

Federația Sindicatelor Feroviarilor din Republica Moldova  organizează sâmbătă 11 martie 2017 un Miting de protest, determinat  fiind de restanțele masive la plata salariului.

Comitetul Confederal al CNSM, Federația SINDASP susțin cu temeritate această inițiativă legală și pachetul de revendicări impus.

Membrii de sindicat din cadrul  Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice sunt așteptați pentru a participa  la această  manifestare.

Activitatea va demara din preajma Gării Feroviare la ora 10.00.

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 43