Home Noutăţi
Cronica sindicală nr. 2 (50) , iunie 2016 PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iulie 2016

Cronica sindicală nr. 2 (50) , iunie 2016

 
Ziua profesională a funcționarului public PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Iunie 2016

Stimați colegi!

23 iunie  este  Ziua profesională a funcționarului public. Această Sărbătoare confirmă importanța funcționarului public în edificarea statului, realizarea progreselor şi reformelor, luarea de decizii importante şi responsabilitate  civică.

Profesionalismul, eficiența  și dedicația,  manifestate zilnic în activitatea Dumneavoastră,  contribuie la realizarea proiectelor și programelor menite  să asigure dezvoltarea economică și socială a țării, iar acestea merită respect și înaltă apreciere.

Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova Vă felicită cu prilejul Zilei profesionale.

Transmitem tuturor funcționarilor  recunoștința   profundă pentru activitatea nobilă realizată zi de zi.  Vă adresăm  sincere urări de sănătate și bunăstare. Vă dorim realizări prodigioase, succes în exercitarea  misiunii în serviciul societății!

Cu aleasă considerație,

Vlad CANȚÎR,

Președintele Federației SINDASP

 
Imagini din cadrul Spartachiadei Federației SINDASP, ediția V PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Iunie 2016

GALERIE FOTO...

GALERIE VIDEO...

 
Pavel Codreanu – președintele Asociației sindicale Ialoveni PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Iunie 2016

La 26 mai curent, membrii Consiliului Asociației sindicale Ialoveni l-au ales pe domnul  Pavel Codreanu în funcția de președinte al AS Ialoveni.

Pavel Codreanu  este absolvent al Universității Agrare din Moldova (1978), în perioada 1992-1995 studiază la Colegiul de Informatică din Chișinău și obține  diploma la specialitatea  jurist.

Calități personale:  responsabilitate, comunicare, capacitate bună  de lucru în echipă, eficiență, experiență în activitatea obștească.

Colegii din cadrul Federației SINDASP îi doresc dlui Pavel Codreanu mult succes!!!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 31