Home Noutăţi
Legea privind testarea integrităţii profesionale contribuie la creşterea autorităţii funcţionarilor de stat PDF Imprimare Email
Joi, 02 Octombrie 2014

După cum cunoaşteţi, din 14 august 2014 Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) a dat start procesului de testare a integrităţii profesionale a agenţilor publici. Este îmbucurător faptul că după această data, nici un funcţionar de stat – membru de sindicat al Federaţiei SINDASP nu a fost documentat negativ în acest sens, conform informaţiei prezentate pe site-ul CNA. Din contra, sunt cazuri de reţinere a persoanelor fizice de către CNA pentru tentativa de a mitui funcţionarii,  datorită comunicării de către funcţionarii de stat a influenţelor necorespunzătoare sau a tentativelor de a fi implicaţi în acte de corupţie.

 
Promovarea unui mod de viață sănătos este cheia succesului unei productivități înalte PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Imagini

În perioada 19 – 22 septembrie 2014, la stațiunea de odihnă ,, Camping ” din orașul Vadul- lui- Vodă, s-a desfășurat Spartachiada a III-a a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM). La Spartachiadă au participat 19 echipe ale sindicatelor de ramură, peste 650 de membri de sindicat din toată țara.

La deschiderea oficială a competițiilor sportive au fost prezenți președintele CNSM, Oleg Budza și președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi care a remarcat că sindicatele întotdeauna au promovat sportul și au organizat competiții sportive pentru membrii de sindicat.

 
Forum național – ramural PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Septembrie 2014

La data de 11 septembrie curent, Federația SINDASP a desfășurat un forum național – ramural cu genericul ,, Resursele umane din administrația publică și  interconexiunea între responsbilitate, profesionalism și motivare ”.

La întrunire au fost prezenți la solicitarea Federației SINDASP, reprezentanți ai autorităților publice centrale și anume : Cancelaria de Stat a Guvernului dna Tamara Gheorghiță - șef direcție reforma administrației publice ; Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei dl Sergiu Sainciuc – viceministru și Gheorghe Sîrcu - șef direcție politici salariale ; Ministerul Finanțelor dl Andrei Prisacari - șef direcție finanțele autorităților publice și dna Irina Borș - șef serviciu monotorizarea evoluției angajaților în sectorul bugetar, președinți ai asociațiilor sindicale din teritorii, președinți ai organizațiilor sindicale primare, membri de sindicat.

 
Forum naţional cu genericul ” Resursele umane din administraţia publică şi interconexiunea între responsabilitate / profesionalism şi motivare ” PDF Imprimare Email
Luni, 18 August 2014

STIMATI  COLEGI,

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice organizează un forum naţional cu genericul ” Resursele umane din administraţia publică şi interconexiunea între responsabilitate / profesionalism şi motivare ”, avînd drept temei adresările membrilor de sindicat cu privire la anumite  incertitudini, ezitări, neclarităţi la locul de muncă.

Lucrările reuniunii se vor desfăşura în data de 11 septembrie curent, cu începere de la ora 10.00 - 12.00, în incinta Casei sindicatelor, et.7.

Pornind de la importanţa  genericului propus şi în scopul sensibilizării factorilor de decizie despre poziţia economico- socială în care se află salariaţii – membrii de sindicat din ramură, Federaţia SINDASP a solicitat participarea la forum a Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, a Ministerului Finanţelor, precum  şi a Cancelariei de Stat.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 24