Home Noutăţi
Instruirea activului sindical, pe ordinea de zi a Federaţiei SINDASP PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Mai 2016

20 de preşedinţi ai organizaţiilor sindicale ale Asociaţiei Sindicale Cimişlia au participat la seminarul cu tema Managmentul sindical, organizat   în perioada  19 - 20 mai curent la Institutul  Muncii.

În deschiderea seminarului, Preşedintele Federaţiei SINDASP  Vlad CANŢÎR a menţionat importanţa dialogului social la nivel de unitate, acesta constituind principala activitate a organizaţiei sindicale.

Agenda seminarului a inclus informări cu privire la   modificările operate recent în Codul Muncii al R. Moldova, precum şi discuţii privind rolul liderului sindical în activitatea organizaţiei sindicale.

 
Lider nou în echipa sindicală din Taraclia PDF Imprimare Email
Luni, 23 Mai 2016

La 5 aprilie curent, membrii Consiliului AST Taraclia din cadrul Federaţiei SINDASP au  votat pentru Natalia NEICULOVA în funcţia de preşedinte al  Asociaţiei Sindicale teritoriale Taraclia.

Natalia  Neiculova este absolventă a Universităţii Cooperatiste - Comerciale din Chişinău, specialitatea jurist.

În perioada  anilor 1998 - 2013 a activat în funcţia de registrator la Camera Înregistrării de Stat a R. Moldova. În februarie  2014   a fost desemnată  secretar al Consiliului raional Taraclia.

Calităţi personale – disciplină în exercitarea atribuţiilor,  responsabilitate, capacitate de lucru în echipă, comunicare.

 
Felicitări cu ocazia sărbătorilor de Paști PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016

Sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire și speranță.

Lumina Sfintei Învieri să vă lumineze sufletul și casa, să aveți parte de sănătate și belșug, să vă călăuzească pașii și să vă aducă speranță și armonie.

Federația SINDASP vă dorește Paște Fericit!

 
Liderul echipei sindicale din raionul Ialoveni PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Aprilie 2016

Colegul nostru Vasile COVAŞ, liderul echipei sindicale din raionul Ialoveni, a plecat în lumea celor drepți. În aceste clipe de profundă tristeţe și durere, Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 28

Publicatie de informatie si opinie

nr.1.47 - aprilie 2015

nr.1.49 - martie 2016


Vizitatori Online

Avem 15 vizitatori online