Home Noutăţi
Congresul V al Federației SINDASP PDF Imprimare Email
Luni, 27 Aprilie 2015

În data de 24 aprilie 2015 a avut loc Congresul V al Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova. Urmare a voturilor delegaților la Congres, în funcția de președinte al Federației SINDASP a fost reales dl Vlad Canțîr.

 
DECLARAȚIA delegaților la Congresul V al Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova PDF Imprimare Email
Luni, 27 Aprilie 2015

Noi, delegații la Congresul V al Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP), convocat la 24 aprilie 2015, suntem profund îngrijorați  de perturbațiile inopinate și bruște, greu de explicat,  care au loc în societatea noastră și care produc efecte nefaste asupra modului de trai al funcționarilor și angajaților din administrația publică centrală și locală. În plus, ne exprimăm neliniștea și îngrijorarea totală în raport cu modul de abordare sfidător, cu lipsa de responsabilitate evidentă șicu forma de incapacitate ale partenerilor sociali de a construi un dialog social real pe calea  unor negocieri valide, efective și constructive, la nivel tripartit, fapt care creează  premisele necesare pentru unele procese  specifice unui stat lipsit de drept.

 
HRISTOS A ÎNVIAT! PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2015

Stimați colegi!

Sfintele sărbători Pascale bat la ușa fiecărui creștin, cu acest prilej Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice Vă adresează tradiționala urare :

,, HRISTOS A ÎNVIAT ”!!!

Vă dorim multă sănătate trupească, linişte sufletească şi împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu – credinţă, lumină, iubire și speranţă.

Un Paşte luminat alături de cei dragi!

 
Poziția Federației SINDASP cu privire la intenția de majorare a primei de asigurare medicală PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Aprilie 2015

Domnului Oleg BUDZA,

preşedintele Confederaţiei Naţionale

a Sindicatelor din Moldova

 

STIMATE  DOMNULE PREŞEDINTE,

Prin prezenta, Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice  manifestă mare nelinişte şi îngrijorare în raport cu informaţia plasată pe site-ul Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină cu referire la unele prevederi din proiectul legii fondurilor AOAM pentru anul 2015, aprobat deja de Guvernul Republicii Moldova. Potrivit textului scris, prima de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în mărime procentuală urmează a fi majorată cu 1% şi cumulativ  va constitui 9 la sută.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 28

Publicatie de informatie si opinie

Sondaje de opinii


Vizitatori Online

Avem 10 vizitatori online