Home Noutăţi
Forum național – ramural PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Septembrie 2014

La data de 11 septembrie curent, Federația SINDASP a desfășurat un forum național – ramural cu genericul ,, Resursele umane din administrația publică și  interconexiunea între responsbilitate, profesionalism și motivare ”.

La întrunire au fost prezenți la solicitarea Federației SINDASP, reprezentanți ai autorităților publice centrale și anume : Cancelaria de Stat a Guvernului dna Tamara Gheorghiță - șef direcție reforma administrației publice ; Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei dl Sergiu Sainciuc – viceministru și Gheorghe Sîrcu - șef direcție politici salariale ; Ministerul Finanțelor dl Andrei Prisacari - șef direcție finanțele autorităților publice și dna Irina Borș - șef serviciu monotorizarea evoluției angajaților în sectorul bugetar, președinți ai asociațiilor sindicale din teritorii, președinți ai organizațiilor sindicale primare, membri de sindicat.

 
Forum naţional cu genericul ” Resursele umane din administraţia publică şi interconexiunea între responsabilitate / profesionalism şi motivare ” PDF Imprimare Email
Luni, 18 August 2014

STIMATI  COLEGI,

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice organizează un forum naţional cu genericul ” Resursele umane din administraţia publică şi interconexiunea între responsabilitate / profesionalism şi motivare ”, avînd drept temei adresările membrilor de sindicat cu privire la anumite  incertitudini, ezitări, neclarităţi la locul de muncă.

Lucrările reuniunii se vor desfăşura în data de 11 septembrie curent, cu începere de la ora 10.00 - 12.00, în incinta Casei sindicatelor, et.7.

Pornind de la importanţa  genericului propus şi în scopul sensibilizării factorilor de decizie despre poziţia economico- socială în care se află salariaţii – membrii de sindicat din ramură, Federaţia SINDASP a solicitat participarea la forum a Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, a Ministerului Finanţelor, precum  şi a Cancelariei de Stat.

 
Seminare solicitate de membrii de sindicat PDF Imprimare Email
Joi, 24 Iulie 2014

După anunţul Federaţiei SINDASP cu privire la organizarea seminarelor referitor la aplicarea Legii privind testarea integrităţii profesionale, în adresa Federaţiei parvin numeroase solicitări în acest sens.

La 23 iulie curent la primăria municipiului Chişinău a avut loc deja al doilea seminar cu această tematică. Angajaţii primăriei au manifestat un viu interes faţă de subiectele abordate în cadrul seminarului. La finele acestuia a fost adresată solicitarea referitor la posibilitatea desfăşurării a celui de-al treilea seminar în cadrul primăriei.

În acest context, în vederea protejării angajaţilor – membri de sindicat, în procesul de implimentare a legii care va fi aplicată începînd cu data de 14 august curent , Federaţia SINDASP reiterează disponibilitatea de a organiza seminare în teritoriu la solicitarea preşedinţilor asociaţiilor sindicale la numărul de tel/fax: 022-237127.

Cu respect, Victor Moloşag, vicepreşedinte

 
Odihnă la mare și tratament în România și Ucraina PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Iulie 2014

Agenția de Turism ADIS TUR vine în întîmpinarea Dumneavoastră cu Oferta Specială –Odihna la mare și tratament în România și Ucraina

NOU!!! STAȚIUNEA   BALABANOVKA (NICOLAEVKA)

PENSIUNEA  ГОСТЕВОЙ  ДОМ  ИРИНА... Articol complet

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 23