Home Noutăţi
Etapa finală a concursului desenelor copiilor membri de sindicat din Federația SINDASP PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 August 2015

La data de 10 iulie 2015, în incinta Casei Sindicatelor, s-a desfășurat etapa finală a concursului desenelor copiilor membri de sindicat din Federația SINDASP cu genericul ,, Copiii au drepturi ”, inițiat de către Organizația de Femei din cadrul Federației, cu prilejul zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor.

 
Sincere condoleanțe! PDF Imprimare Email
Vineri, 31 Iulie 2015

Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice exprimă sincere condoleanțe dnei Nadejda Coman, președintele Asociației Sindicale Anenii Noi. Împărtășim profunda tristețe cauzată de trecerea în neființă a soțului său.

Dumnezeul să-l odihnească în pace.

 
Întîlnire de lucru cu conducerea Casei Naţionale de Asigurări Sociale PDF Imprimare Email
Joi, 02 Iulie 2015

La 01 iulie curent preşedintele Federaţiei SINDASP a avut o întîlnire de lucru cu conducerea Casei  Naţionale de Asigurări Sociale, la solicitarea asociaţiei sindicale  ramurale  CNAS.

La întrevedere au participat vicepreşedintele CNAS, dna Tatiana Popa, viceministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, dl Sergiu Sainciuc, precum şi preşedintele ASR CNAS, dna Liuba Rotaru.

Subiectul discuţiei, cuprins în agenda evenimentului, a vizat nivelul de salarizare a funcţionarilor Casei Naţionale de Asigurări Sociale,  avînd în vedere caracterul specific de activitate în instituţie.

 
Ziua profesională a Funcționarului Public PDF Imprimare Email
Luni, 22 Iunie 2015

Mult stimați colegi!

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice am o deosebită plăcere să Vă transmit cordiale felicitări și urări de bine cu ocazia Zilei profesionale a funcționarului public!

Această sărbătoare este un bun prilej de înaltă apreciere a muncii cu dăruire, depusă de funcționarii publici din țara noastră spre binele și prosperarea cetățenilor, dar și de reflecție obiectivă asupra importanței serviciilor publice de calitate în consolidarea instituțiilor statale puternice.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 29

Publicatie de informatie si opinie

Sondaje de opinii


Vizitatori Online

Avem 9 vizitatori online