Home Noutăţi
Cupe și diplome pentru echipa Federației SINDASP la cea de-a IV-a ediție a Spartachiadei CNSM PDF Imprimare Email
Luni, 26 Septembrie 2016

În perioada 23-25 septembrie curent, la stațiunea „Camping” din  Vadul-lui-Vodă, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Spartachiadei Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM).

În cadrul  deschiderii  Spartachiadei Oleg BUDZA, președintele CNSM, a menționat: ”Desfășurarea competițiilor sportive e o frumoasă tradiție, ce unește generații de sindicaliști şi promovează spiritul de echipă, sportul fiind unul dintre elementele care ne consolidează și ne face mai bine organizați  în cadrul colectivelor de muncă”.

 
La CNAS a fost organizată prima ediţie a Galei Premiilor în domeniul protecţiei sociale PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Septembrie 2016

Prima ediţie a Galei Premiilor în domeniul protecţiei sociale, ediţia 2016, şi-a desemnat învingătorii. Festivitatea a fost organizată de Casa Naţională de Asigurări Sociale cu ocazia Zilei lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei.

În luarea  de cuvânt, Laura Grecu, Preşedinte CNAS a apreciat înalt realizările Casei Naţionale de Asigurări Sociale de-a lungul celor 15 ani de activitate, punctând cele mai majore realizări: crearea Registrului evidenţei individuale în sistemul public de asigurări sociale de stat, implementarea Sistemului informaţional “Protecţia Socială”, implementarea Serviciului de raportare electronică, reorganizarea activităţii CTAS în conformitate cu practicile internaţionale.

 
Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației PDF Imprimare Email
Luni, 19 Septembrie 2016

STIMAȚI COLEGI!

Cu prilejul sărbătorii profesionale "Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației",  aducem  sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților în  domeniu – colaboratorilor .aparatului central al Ministerului, Protecției Sociale și Familiei  și,  nu în ultimul rând,  echipelor din cadrul  direcțiilor raionale de asistență socială.

În numele  Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice,  exprim înaltă  apreciere pentru activitatea exercitată cu  profesionalism și  implicare, suportul zilnic oferit  familiilor și copiilor din Republica Moldova, prin implementarea eficientă  a  politicilor  sociale  contribuind  la  dezvoltarea  țării.

Felicitări, urări de sănătate, mult succes și  realizări frumoase în activitatea Dumneavoastră  nobilă!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Aniversarea a 15 ani a Casei Naționale de Asigurări Sociale a Republicii Moldova PDF Imprimare Email
Vineri, 16 Septembrie 2016

Stimați colegi!

Vă felicit cu prilejul Aniversării de 15 ani a Casei Naționale de Asigurări Sociale a Republicii Moldova și Zilei Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale a Populației, exprimându-mi înalta apreciere pentru contribuția Dumneavoastră la dezvoltarea sistemului național de protecție socială, munca exercitată cu responsabilitate și profesionalism. Federația SINDASP va asigura protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale membrilor de sindicat-angajați ai Casei Naționale de Asigurări Sociale. Sincere felicitări, realizări frumoase în activitate, succes și bunăstare în casele Dumneavoastră!

Cu aleasă considerație,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 34