Home Noutăţi
Congresul V PDF Imprimare Email
Joi, 23 Aprilie 2015

La data de 24.04.2015 va avea loc

Congresul V al Sindicatelor Angajaţilor din

Serviciile Publice din Republica Moldova

 
HRISTOS A ÎNVIAT! PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2015

Stimați colegi!

Sfintele sărbători Pascale bat la ușa fiecărui creștin, cu acest prilej Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice Vă adresează tradiționala urare :

,, HRISTOS A ÎNVIAT ”!!!

Vă dorim multă sănătate trupească, linişte sufletească şi împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu – credinţă, lumină, iubire și speranţă.

Un Paşte luminat alături de cei dragi!

 
Poziția Federației SINDASP cu privire la intenția de majorare a primei de asigurare medicală PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Aprilie 2015

Domnului Oleg BUDZA,

preşedintele Confederaţiei Naţionale

a Sindicatelor din Moldova

 

STIMATE  DOMNULE PREŞEDINTE,

Prin prezenta, Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice  manifestă mare nelinişte şi îngrijorare în raport cu informaţia plasată pe site-ul Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină cu referire la unele prevederi din proiectul legii fondurilor AOAM pentru anul 2015, aprobat deja de Guvernul Republicii Moldova. Potrivit textului scris, prima de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în mărime procentuală urmează a fi majorată cu 1% şi cumulativ  va constitui 9 la sută.

 
Poziția Federației SINDASP cu privire la creșterea prețurilor PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Aprilie 2015

Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova

Domnului Oleg BUDZA,

preşedinte

STIMATE  DOMNULE PREŞEDINTE,

 

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice Vă informează despre neliniştea şi îngrijorarea care persistă în rîndurile membrilor de sindicat – salariaţi din ramură în legătură cu creşterile neaşteptate a preţurilor la multiple  mărfuri şi servicii. Salariaţii – membri de sindicat manifestă o deosebită revoltă faţă de scumpirile  care se produc în fiecare zi.

Din această cauză salariile se  devalorizează continuu, descreşte  puterea lor de cumpărare, astfel încît valoarea leului se reduce mult prea drastic.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 27